Dakgoten

Dakgoten

SERVICE OVERVIEW

Bent u op zoek naar een (zinken) dakgoot, dan zit u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bak- of mastgoot , dat is bij ons geen probleem.

Wij kunnen u adviseren over zink. Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansieonderdelen. Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc.

Wij beschikken over de juiste faciliteiten om uw maatwerk tot in de puntjes te verzorgen. De dakgoten worden veelal op maat in 3-meter stukken aangebracht. Om uw nieuwe dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij u de gewenste zinken regenpijpen leveren, compleet met wrongen voor de afwerking van uw hemelwaterafvoer. Zo maakt u er een mooi geheel. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de gewenste vergaarbakken in zink.

Dakgoten reinigen

Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en schoonmaken van uw dakgoten

Dakgootfilters zijn een duurzame oplossing voor een lastig probleem; volle, lekkende goten op onbereikbare plekken. De filters zijn van gerycelde petflessen gemaakt en gaan daarom lang mee. Verder zijn ze voor elke maat dakgoot geschikt en kunnen ze op elke maat goot gemaakt worden. De terugverdientijd is ca 3,5 jaar.

Laat u door ons informeren en neem vrijblijvend contact op

Duurzame dakgoot filter

Recensies

Echt vakmanschap! De dakgoten zijn perfect opgeleverd. Zeer prettige vakmensen en zeer goede communicatie. Uitmuntende harde werkers, ondanks de zeer warme temperaturen. Echt om aan te bevelen. Bedankt TUHMAN Dakbedekkingen V.O.F!

J.E. Vos Omgeving Venray

Correct gehouden aan afspraak. Snelle service. Goede uitleg.

Truus van Veghel Omgeving Venray