Permanente valbeveiliging

Permanente valbeveiliging

SERVICE OVERVIEW

De wet- en regelgeving schrijft voor dat werkgevers en pandeigenaren, zoals VvE’s, verantwoordelijk en dus verplicht zijn de gelegenheid en middelen te bieden om werkzaamheden op hoogte veilig te kunnen uitvoeren. Dit staat ook in artikel 3 van het Arbobesluit.

Hierbij gaat de voorkeur uit naar collectieve beveiliging. Onder strikte voorwaarden mag er ook gekozen worden voor individuele valbeveiliging.

Meer hierover kunt u lezen in bijvoorbeeld het Arbobesluit 3.16 lid 5.

Er dient voor de meest geschikte en voor de hand liggende beveiliging in termen van veiligheid, bereikbaarheid van de werklocatie, duur en aard van de werkzaamheden en kosten gekozen te worden (Art 4.1.1 van directive 2001/45/EC).

Enkele tips als er op hoogte gewerkt wordt:

  • Neem de tijd als je op een ladder klimt
  • Loop nooit achterwaarts
  • Klim nergens overheen
  • Voordat u uw gewicht verplaatst, test u de ondergrond
  • Blijft gefocust, laat u niet afleiden

Tuhman Dakbedekkingen is een erkend specialist in het plaatsen en onderhouden van permanenten valbeveiliging wij kunnen u hierin volop adviseren.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

Recensies

Echt vakmanschap! De dakgoten zijn perfect opgeleverd. Zeer prettige vakmensen en zeer goede communicatie. Uitmuntende harde werkers, ondanks de zeer warme temperaturen. Echt om aan te bevelen. Bedankt TUHMAN Dakbedekkingen V.O.F!

J.E. Vos Omgeving Venray

Correct gehouden aan afspraak. Snelle service. Goede uitleg.

Truus van Veghel Omgeving Venray