Dakramen

Dakramen

SERVICE OVERVIEW

Wanneer u investeert in de verbouwing van uw huis, wilt u dat dit goed en professioneel gedaan wordt. Laat uw dakraam of dakkapel daarom door Tuhman Dakbedekkingen monteren. Maak vrijblijvend een afspraak om een offerte uit te laten brengen.

Sinds 2012 zijn wij officieel Montagepartner van Velux en werken dan ook naar hun richtlijnen, ook zijn wij aangesloten bij BASkapel.

In 2017 hebben we ons aangesloten bij Dakvenstermeesters Montage Keurmerk zij volgen de richtlijnen van Stichting Keurmerk Hout (SKH) wat overeenkomt met het bouwbesluit en regelgeving voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen. Jaarlijks scholen wij ons hier voor bij en laten ons opnieuw certificeren.

Met VELUX of BASkapel producten brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Informeer ook naar de vergunningsvrije dakkapel oplossingen!

Recensies

Echt vakmanschap! De dakgoten zijn perfect opgeleverd. Zeer prettige vakmensen en zeer goede communicatie. Uitmuntende harde werkers, ondanks de zeer warme temperaturen. Echt om aan te bevelen. Bedankt TUHMAN Dakbedekkingen V.O.F!

J.E. Vos Omgeving Venray

Correct gehouden aan afspraak. Snelle service. Goede uitleg.

Truus van Veghel Omgeving Venray